k!nG De-al casei
Numarul mesajelor : 35 Varsta : 36 Localizare : Bucuresti Warn : Karma : Respect : Ce esti ? : Rapper Administratorul preferat : k!nG Data de inscriere : 16/12/2008
| Subiect: Despre forum... Lun Dec 22, 2008 3:48 pm | |
| Nu mai bine schimbam versiunea forumului ? adica mai exact...sa trecem de la phpbb2 (care sunt cele mai sparge forumuri din lume) la SMF 1.1.7 (si phpbb3 sunt la fel de sparge) plus de asta forumul este facut pe forumgratuit.ro....ei pot sa il stearga oricand... Asa ca eu ma ofer sa va fac forum nou pe smf..pe host free/sau platit... luam si domeniu..si aia e... | |
|
HasH Administrator
Numarul mesajelor : 243 Varsta : 30 Localizare : Pe-aici,pe-acolo... Pe unde prind :) Warn : Karma : Respect : Ce esti ? : Rocker Data de inscriere : 05/12/2008
| Subiect: Re: Despre forum... Lun Dec 22, 2008 3:59 pm | |
| o sa cumparam un domeniu anyway...dar momentan,pentru inca ceva timp o sa-l mai tinem pe asta. sa speram ca aia de sus sa nu ne stearga ) intre timp,poti face tu un forum dragutel,ce zici ? ne ocupam de el,si gand e gata ii facem publicitate :D si punem redirect pe asta ) | |
|
k!nG De-al casei
Numarul mesajelor : 35 Varsta : 36 Localizare : Bucuresti Warn : Karma : Respect : Ce esti ? : Rapper Administratorul preferat : k!nG Data de inscriere : 16/12/2008
| Subiect: Re: Despre forum... Lun Dec 22, 2008 4:01 pm | |
| ok..va trebui sa ma ajuti sa gasesc o tema frumoasa..in rest e ok | |
|
ThE_ChOSeN_OnE De-al casei
Numarul mesajelor : 16 Warn : Karma : Respect : Data de inscriere : 17/12/2008
| Subiect: Re: Despre forum... Lun Dec 22, 2008 5:04 pm | |
| Ma gandeam la vBulletin, l-am gasit free ca el de fapt costa 100$ - 180$... l-am testat si este functional din toate punctele de vedere... versiunea 3.7.0 RC 1. Designu vreau sa il facem noi | |
|
k!nG De-al casei
| Subiect: Re: Despre forum... Lun Dec 22, 2008 5:57 pm | |
| wow...esti tare daca lai gasit free.....mil trimiti te rog frumos la adresa unicul@czone.ro ? | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Despre forum... | |
| |
|